Varmetransport af dine fødevarer

Søger du en professionel og erfaren samarbejdspartner inden for varmetransport? Så er du kommet til det rette sted.

Hos City Trans i Køge er vi et alsidigt transportfirma, der blandt andet tilbyder transport af fødevarer for større virksomheder i Taastrup, København og på resten af Sjælland,, som eksempelvis Arla og Dansk Supermarked. 

Vi tilbyder også køle- og frysetransport i vores biler, som er indrettet efter de behov, der end måtte være til transport af varme varer. Vi leverer blandt andet til kunder i København, men vi kører også i resten af landet.

Vi overholder alle vores aftaler

Vi ved, at vores kunder er afhængige af at modtage deres varer til aftalt tid, hvorfor vi gør alt for at kunne overholde vores aftaler. 

Derudover har vores chauffører alle mange års erfaring inden for håndtering af alle typer varer, som transporteres via varmetransport, og du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Kontakt os og hør mere om vores varmetransport

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med varmetransport, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en pris på en konkret opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Du skal blot ringe til os på telefon 53 33 33 33 eller skrive til vores e-mail info@citytrans.dk.

Kontakt City Trans A/S:

En flytning kræver et professionelt flyttefirma.

Kontakt derfor City Trans A/S, hvis du ønsker en nem flytning og en god pris... 

 
Vedrører:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Erhvervstransport, Her-og-nu-kørsel samt Køle-, fryse- & varmetransport i hele Danmark - Kontakt os tlf: 53 33 33 33

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.