Kurerkørsel udføres af professionel kurer

Skal du have transporteret noget lige nu, og står du og mangler en professionel kurer, så tilbyder vi hos City Trans i Ishøj her og nu-kørsel og kurerkørsel i Taastrup, København og resten af landet.

Om det er en mindre pakke, der skal rundt om hjørnet, eller et stort pallelæs, du ønsker fragtet fra A til B over længere afstande – måske endda til udlandet – så varetager vores kurer opgaven med stor professionalisme.

For en hurtig, effektiv og professionel kurekørsel: Ring hele døgnet på telefon 53 33 33 33.

Kurer med mange års erfaring inden for kurerservice

Vores kurer har mange års erfaring inden for kurerkørsel, hvilket er din garanti for en sikker, hurtig og effektiv transport.​

Vi har biler i alle størrelser i vores firma, hvorfor vi er i stand til at varetage din opgave, uanset størrelsen på varerne eller pakkerne, du skal have transporteret. 

Desuden har vi biler med sidelæs for nem og bekvem af- og pålæsning, hvilket i mange tilfælde er en fordel. Vores vognmand kører her og nu-kørsel og kurerkørsel for både private kunder og virksomheder.

Kontakt os for en pris på hurtig kurerkørsel

Står du eksempelvis i et byggemarked og mangler en kurer til transport til dine nyindkøbte byggematerialer, eller har du brug for en anden form for her og nu-kørsel eller kurertransport, så kan du med fordel kontakte os. Vi tilbyder attraktive priser på vores service.

Ring på telefon 53 33 33 33 eller skriv til e-mail info@citytrans.dk for hurtig transport, eller hvis du ønsker at vide mere om vores landsdækkende kurerkørsel.

Kontakt City Trans A/S:

En flytning kræver et professionelt flyttefirma.

Kontakt derfor City Trans A/S, hvis du ønsker en nem flytning og en god pris... 

 
Vedrører:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Erhvervstransport, Her-og-nu-kørsel samt Køle-, fryse- & varmetransport i hele Danmark - Kontakt os tlf: 53 33 33 33

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.