Kurerkørsel og kurerservice i Danmark og Europa

Skal du have transporteret noget lige nu, og står du og mangler en professionel kurer, så tilbyder vi hos City Trans i Køge her og nu-kørsel og kurerkørsel i Taastrup, København og resten af landet samt i Europa.

Om det er en mindre pakke, der skal rundt om hjørnet, eller et stort pallelæs, du ønsker fragtet fra A til B over længere afstande – måske endda til udlandet – så varetager vores kurer opgaven med stor professionalisme. Vi dækker hele Europa, lige fra Norge i nord til Spanien i syd.

For en hurtig, effektiv og professionel kurekørsel: Ring hele døgnet på telefon 53 33 33 33.

Kurer med mange års erfaring inden for kurerservice

​​Vores kurer har mange års erfaring inden for kurerkørsel, hvilket er din garanti for en sikker, hurtig og effektiv kurerservice.​

Vi har biler i alle størrelser i vores firma, hvorfor vi er i stand til at varetage din opgave, uanset størrelsen på varerne eller pakkerne, du skal have transporteret.

Desuden har vi biler med sidelæs for nem og bekvem af- og pålæsning, hvilket i mange tilfælde er en fordel. Vores kurer kører her og nu-kørsel og kurerkørsel for både private kunder og virksomheder.

Kontakt os for en pris på hurtig kurerkørsel

Står du eksempelvis i et byggemarked og mangler en kurer til transport til dine nyindkøbte byggematerialer, eller har du brug for en anden form for her og nu-kørsel eller kurerservice, så kan du med fordel kontakte os. Vi tilbyder attraktive priser på vores service.

Ring på telefon 53 33 33 33 eller skriv til e-mail info@citytrans.dk for hurtig transport, eller hvis du ønsker at vide mere om vores landsdækkende og internationale kurerkørsel.

Kontakt City Trans A/S:

En flytning kræver et professionelt flyttefirma.

Kontakt derfor City Trans A/S, hvis du ønsker en nem flytning og en god pris... 

 
Vedrører:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Erhvervstransport, Her-og-nu-kørsel samt Køle-, fryse- & varmetransport i hele Danmark - Kontakt os tlf: 53 33 33 33

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.