Fødevaretransport i Danmark og Europa​

​Hos City Trans i Køge tilbyder vi professionel fødevaretransport i Taastrup, København og i resten af Danmark samt i hele Europa. Vi kører fra det nordligste Norge til det Sydligste Spanien, og vi har alle de rigtige godkendelser til at kunne varetage fødevaretransport.

​​

Lad os stå for transporten af dine fødevarer og stol trygt på sikker transport og levering af høj kvalitet. Vi leverer god service, kommer til tiderne og passer godt på varerne.

​​

Mange års erfaring med transport af fødevarer

Hos City Trans er du garanteret en professionel fødevaretransport i Europa såvel som Danmark, som er baseret på erfaring og kvalitet.

​​

Vi er det foretrukne fødevaretransportfirma for mange danske supermarkeder på Sjælland, og vi har blandt andet stået for transport mellem butikker og lagerhaller hos Arla.

Vi tilbyder sikker og godkendt fødevaretransport i Europa

Vi går højt op i kvaliteten af vores transport. Derfor er vi – som et af de få transportfirmaer – godkendt til at køre med fødevarer i hele Europa.

​​

Vi overholder alle krav vedrørende fødevaretransport og går aldrig på kompromis med renligheden af vores biler. Vi har erfaring med transport af alle slags fødevarer, og vi kan blandt andet stå for:

  • Køle-/frysetransport
  • Varmetransport
  • Tørretransport

Vores lastbiler er specialbyggede til netop at kunne opbevare både køle/frost samt varme fødevarer. Overlad derfor trygt din næste fødevaretransport til os.

Kontakt os og hør mere om vores fødevaretransport

Ring eller skriv en mail og hør mere om dine muligheder for fødevaretransport hos os.​

Kontak​t City Trans A/S

En flytning kræver et professionelt flyttefirma.

​Kontakt derfor City Trans A/S, hvis du ønsker en nem flytning og en god pris.

 
Vedrører:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

City Trans A/S

Værkstedsvej 13, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

CVR: 30545265

Kontaktinformation

Telefon: +45 53 33 33 33

E-mail: info@citytrans.dk

Kontakt os for et godt tilbud.