​Vi tilbyder alle former for transport og distribution i hele Danmark og i udlandet

City Trans A/S er et kvalitetsbevidst transportfirma beliggende i Køge. Vi tilbyder professionel og sikker transport på hele Sjælland.

Vi løser enhver transportopgave

Hvad enten du har brug for et transportfirma til at varetage din erhvervstransport eller fødevaretransport, har vi erfaringen og den faglige know-how til at varetage din opgave. Vi har gennem tiden løst et hav af transportopgaver og tilbyder blandt andet:​

  • Godstransport

  • Maskinetransport

  • Sikkertransport af EDB-udstyr

  • Udlandstransport

Effektiv og sikker transport

Som kunde hos City Trans A/S er du garanteret en sikker transport af enhver transportopgave. Vores lastbiler og chauffører er alle ADR-godkendte. Det betyder, at vi er godkendt til at køre med farligt gods.

Derudover går vi højt op i både renlighed og kvalitet, som er din garanti for korrekt og sikker håndtering af dine varer.

Kontakt os allerede i dag

Søger du yderligere information om vores tilbud om transport eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon 53 33 33 33 eller info@citytrans.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden.​

Kontakt City Trans A/S:

En flytning kræver et professionelt flyttefirma.

Kontakt derfor City Trans A/S, hvis du ønsker en nem flytning og en god pris... 

 
Vedrører:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Erhvervstransport, Her-og-nu-kørsel samt Køle-, fryse- & varmetransport i hele Danmark - Kontakt os tlf: 53 33 33 33

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.