Flyttefirma flytter for private og erhverv i hele Europa​

Skal du bruge en dygtig flyttemand? City Trans er et flyttefirma i Køge, der tilbyder sikker og professionel transport af alle varer og møbler for både private og erhverv i området omkring Taastrup, København og på resten af Sjælland. Vi hjælper også vores kunder med at flytte andre steder hen i Danmark og sågar også i Europa.

​Vi er et flyttefirma med værdierne på rette sted

Vi har i vores flyttefirma fokus på korrekt og sikker transport af alt lige fra fødevaretransport til møbeltransport. Vi vægter derfor kvalitet og omhyggelig højt, så alle ejendele og varer flyttes problemløst fra A-B.

​​

Alt lige fra vores flyttemand til flyttebiler er karakteriseret af høj kvalitet, og du kan derfor trygt vælge os som dit professionelle flyttefirma.

​​

Ikke blot er vi det sikre og trygge valg, vi er også effektive og overholder altid vores aftaler. Foruden flytning tilbyder vi også at pakke dine ting forsvarligt ned til konkurrencedygtige priser.

​​

På denne måde kan du spare en masse tid, som du ellers ville bruge på nedpakning, og i stedet kan du koncentrere dig om andre vigtige gøremål. Ønsker du blot, at vi skal fragte dine møbler, kan vi naturligvis også blot stå for transporten.

Hvad koster en flyttemand?

Er du interesseret i en pris på din kommende flytning, er du meget velkommen til at kontakte os. Fortæl os lidt om, hvor omfattende en flytning der er tale om, og hvor du skal flytte til/fra, så udarbejder vi et gratis flyttetilbud til dig.

​​

Du kan med fordel ringe til vores flyttemand på telefon +45 53 33 33 33 eller skrive til vores e-mail info@citytrans.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden.

Kontak​t City Trans A/S

En flytning kræver et professionelt flyttefirma.

​Kontakt derfor City Trans A/S, hvis du ønsker en nem flytning og en god pris.

 
Vedrører:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

City Trans A/S

Værkstedsvej 13, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

CVR: 30545265

Kontaktinformation

Telefon: +45 53 33 33 33

E-mail: info@citytrans.dk

Kontakt os for et godt tilbud.