BOOK NU HER!​

Industribuen 2 // 2635 Ishøj // Tlf: 53 33 33 33 // CVR: 30545265 // E-mail: info@citytrans.dk

Flyttefirma flytter for private og erhverv

City Trans er et flyttefirma i Ishøj, der tilbyder sikker og professionel transport af alle varer og møbler for både private og erhverv i området omkring København og på resten af Sjælland.

​Vi har værdierne på rette sted

Vi har i vores flyttefirma fokus på korrekt og sikker transport af alt lige fra fødevaretransport til møbeltransport. Vi vægter derfor kvalitet og omhyggelig højt, så alle ejendele og varer flyttes problemløst fra A-B. 


Alt lige fra vores chauffører til flyttebiler er karakteriseret af høj kvalitet, og du kan derfor trygt vælge os som dit professionelle flyttefirma.


Ikke blot er vi det sikre og trygge valg, vi er også effektive og overholder altid vores aftaler. Som flyttefirma tilbyder vi også at pakke dine ting forsvarligt ned. 

På denne måde kan du spare en masse tid, som du ellers ville bruge på nedpakning, og i stedet kan du koncentrere dig om andre vigtige gøremål. Ønsker du blot, at vi skal fragte dine møbler, kan vi naturligvis også blot stå for transporten.

Kontakt vores flyttefirma og hør mere

Ønsker du at anvende vores flyttefirma til din næste flytning, eller vil du høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste flytteopgave, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 53 33 33 33 eller e-mail info@citytrans.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden.


Inden du tager kontakt til os vedrørende en opgave, er det en fordel, hvis du ved, hvad der skal flyttes, og hvor langt det skal flyttes. På denne måde ved vi præcist, hvilken type flytteopgave der er tale om, og derved i stand til at give dig et godt og uforpligtende tilbud.

Kontakt City Trans A/S:

En flytning kræver et professionelt flyttefirma.

Kontakt derfor City Trans A/S, hvis du ønsker en nem flytning og en god pris... 

 
Vedrører:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Erhvervstransport, Her-og-nu-kørsel samt Køle-, fryse- & varmetransport i hele Danmark - Kontakt os tlf: 53 33 33 33

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.