Erhvervstransport: Fragt og distribution for virksomheder​

​Søger du professionel erhvervstransport?

Hos City Trans i Køge er alle vores ansatte kompetente inden for erhvervstransport og sørger for, at transporten af dine varer forløber gnidningsfrit. Varerne bliver naturligvis håndteret og distribueret på forsvarlig og korrekt vis i blandt andet Taastrup, København og på resten af Sjælland.

​​

Erhvervstransport er en tillidssag, og vi påtager os gerne ansvaret for, at dine varer eller andet gods kommer sikkert frem.

Vi tilbyder alle former for erhvervstransport

​Skal din virksomhed flytte lokaler, står vi også klar på til at løse din flytning til punkt og prikke. Uanset hvilken form for erhvervstransport, vi påtager os for dig, kan du være sikker på, at vi overholder aftaler og tider.

Vi arbejder for en lang række faste, både store og små kunder i Køge, Taastrup, København og omegn, men vi kører også kurerkørsel for de virksomheder, der pludselig står med et akut behov. Desuden er vi specialister i køle-, fryse og varmetransport.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på din opgave

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om vores erhvervstransport, eller kunne du tænke dig en pris på netop din opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

​​

Du skal bare ringe til os på telefon +45 53 33 33 33 eller skrive til e-mail info@citytrans.dk – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Kontak​t City Trans A/S

En flytning kræver et professionelt flyttefirma.

​Kontakt derfor City Trans A/S, hvis du ønsker en nem flytning og en god pris.

 
Vedrører:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

City Trans A/S

Værkstedsvej 13, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

CVR: 30545265

Kontaktinformation

Telefon: +45 53 33 33 33

E-mail: info@citytrans.dk

Kontakt os for et godt tilbud.